‘Caroline de Bruijn is dreigende GTST-ster’

Caroline de Bruijn is de GTST-ster die BNN-presentatrice Sophie Hilbrand een dreigmail heeft gestuurd. Dat idee heeft Albert Verlinde, zei hij dinsdagavond in Boulevard. Hilbrand heeft op een feestje BN’ers gevraagd naar hun botoxgebruik. Een GTST-ster bekende, maar had de dag erna spijt en stuurde een boze mail. “Er zijn drie mensen van GTST geweest op die première en het zou dan gaan om Caroline de Bruijn, die hier verder zelf niet op wil reageren“, aldus Verlinde in zijn showrubriek.

Zelf wil Hilbrand niet zeggen om welke GTST-ster het gaat, maar wel las ze dinsdag in de eerste aflevering van haar botox-programma Sophie in de Kreukels de boze e-mail voor die ze ontving.

De GTST-ster schreef aan Hilbrand: “Ik voel me zeer ongemakkelijk over dit soort overvaljournalistiek. Ik wil daarom kenbaar maken dat we geen toestemming verlenen om het gefilmde te gebruiken, noch geven wij toestemming om onze naam en beeltenis op wat voor manier dan ook te gebruiken. Een CC van deze mail gaat naar onze advocaat..”

Ongelooflijk, vindt Hilbrand het. “Hoe taboebevestigend kun je zijn? Maar goed, de tijd van onbezorgdheid is voorbij, vandaag begint de lange weg naar morgen.”

Hilbrand vindt het verwijt dat ze overvaljournalistiek bedrijft nonsens. “Er gebeurt echt niets anders, hè, aan zo’n rode loper. Er wordt alleen maar vragen gesteld die niet over de film gaan.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen