Albert Verlinde slaat terug naar Lil’ Kleine

Lil’ Kleine, die zaterdag werd opgepakt door de Hilversumse politie nadat hij zijn publiek opriep om hun middelvinger op te steken ’tegen politie, justitie, SBS 6 en RTL Boulevard’, kreeg maandagavond een koekje van eigen deeg van Boulevard-ster Albert Verlinde. Dat was te zien in RTL Boulevard. Verlinde vindt Lil’ Kleine een klein onderkruipsel. “Je schrikt er een beetje van. Deze jongen lijkt zich te ontpoppen tot een soort opruier en crimineel in de dop met dit soort gevolgen.”

Na de arrestatie van Lil’Kleine rende een horde meisjes richting het politiebureau. “Het is niet normaal op een zaterdagavond in Hilversum dat een hele horde het politiebureau bestormt. Dat kun je allemaal relativeren, maar het is echt belachelijk. Het leek wel of er een voetbalwedstrijd was“, aldus Verlinde.

Verlinde ergert zich aan Lil’ Kleine en zijn posse. “Zijn manager is Nathan Moszkowicz en die neemt de hele dag de telefoon niet aan. Hij is er even niet. Dat noemen wij bij ons in het vak een mooi weer-mananager.”

Dit soort types vindt zichzelf heilig, denkt dat ze alles kunnen maken en denkt dat de wereld om hen heen ongelijk heeft. Hij denkt dat hij inderdaad een meisje op straat mag lastigvallen, ruzie mag maken en dit mag doen. Lil’ Kleine mag een grote draai om zijn oren hebben.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen