Afvallers Expeditie Robinson al uitgelekt

Foto: Roy BeuskerExpeditie Robinson, de grootste tv-hit van RTL 5, begint vanavond aan een nieuw seizoen. De cast van de realityshow bevat een aantal opvallende namen, waaronder die van Jaap Jongbloed, Kees van der Spek en Drank & Drugs-ster Ronnie Flex. Maar nog vòòr de eerste aflevering is al duidelijk welke bekende Nederlanders het niet tot de finale schoppen. De social media-experts van het bedrijf Buzzcapture heeft met een social media-analyse veel afvallers kunnen achterhalen.

Buzzcapture ontdekte dat sommige deelnemers berichten plaatsten op Instagram en Twitter, terwijl de overige kandidaten nog op het eiland zaten. “Een aantal deelnemers liet anderen hun social media account beheren, maar enkele vielen door de mand en plaatsten tóch foto’s van zichzelf.

De makers van Expeditie Robinson kunnen hiervan leren, want het is zonde dat de afloop van zo’n duur programma nu al op straat ligt, meent Buzzcapture. “Een complete crew en 17 BN’ers trekken voor ruim 5 weken naar de Filipijnen en dat is een enorme productie met een groot budget.”

Het blijft me verbazen dat producenten geen geld vrij maken voor goede training en begeleiding op gebied van social media.”

Wie wil weten welke BN’ers het in elk geval niet tot de finale schoppen, kan surfen naar de website van Buzzcapture. Let op: spoiler alert.

Expeditie Robinson is om 20.30 uur te zien op RTL 5.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen