Voetbalshow Wilfred Genee volledig vernieuwd

Foto: NCRVDe voetbaltalkshow van Wilfred Genee krijgt niet alleen een nieuwe titel – de naam Voetbal International wordt ingeruild voor Voetbal Inside – maar óók een nieuwe look and feel. Dat heeft RTL 7-baas Marco Louwerens vandaag laten weten. De basis blijft hetzelfde, benadrukt Louwerens. “De verstokte fans hoeven niet te vrezen: ook onder de nieuwe titel blijft Voetbal Inside in de kern wat het altijd is geweest: Wilfred, Johan en René die met hun tafelgast de voetbalwereld onder de loep nemen.

Toch was het wel tijd voor een opfrisbeurt, meent Louwerens. “Het programma zal onder de nieuwe titel en een nieuwe look & feel, enige verfrissing ondergaan. Zo zullen er naast het nieuwe logo, ook een paar nieuwe programma onderdelen geïntroduceerd worden.”

Daar blijft het niet bij. “Verder zal er de komende periode vooral online en op een nieuwe app het nodige aan het Voetbal Inside Platform worden toegevoegd.

Voetbal Inside met Genee, René van der Gijp en Johan Derksen begint op maandag 10 augustus om 20.30 uur. Het programma zal weer elke maandag en vrijdag te zien zijn en anderhalf uur duren.

Maandag wordt de nieuwe website van Voetbal Inside gelanceerd.

Lees ook: VI wordt niet Voetbal Insite maar Voetbal Inside

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen