Daphne Deckers klaagt: ‘Instagram slokt mijn tijd op’

Foto: RTLDaphne Deckers is zo veel tijd kwijt aan het bijhouden van sociale media, dat het haar werk als schrijfster hindert. Daarover klaagt de Boulevard-ster in haar column in De Telegraaf. De 46-jarige moeder van twee kinderen slingert sinds kort flink wat bikini-selfies van zichzelf de wereld in via sociale media, maar wat niemand zich realiseert, is dat het Deckers enorm veel tijd kost om het allemaal bij te houden. “Alleen al het updaten van Instagram en het reageren op vragen voelt soms als een dagtaak.”

Deckers is naar eigen zeggen meer dan 195 minuten per dag kwijt aan haar smartphone. “Ik loop vast en ik krijg pijn. Aan mijn kop, in dit geval. En in mijn buik. Want ik lig altijd achter.

Het hindert zelfs haar werk als schrijfster. “Ik blijk het heel moeilijk te vinden om aan een column of boek te schrijven op dezelfde computer als waar mijn mail binnenkomt.”

Deckers heeft daarom een drastisch besluit genomen: als ze werkt, dan gaat de smartphone aan de kant. “Al die social media is killing voor mijn concentratie.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen