Rimpel-tv bij BNN: ‘Failliet van de Publieke Omroep’

Tv-kenner Marianne Zwagerman vindt het onbegrijpelijk dat jongerenomroep BNN een tv-programma gaat uitzenden over een presentatrice die bijna 40 wordt en twijfelt over botox (Sophie Hilbrand). Dat laat ze blijken op Twitter. Rimpel-tv is duidelijk niet bestemd voor de doelgroep van BNN, dat is opgericht om jongeren van 15 tot 25 jaar en jong volwassenen tot 35 jaar te bedienen. “Het failliet van de publieke omroep. ‘Jongerenomroep’ BNN met een programma over ouderdom“, zo schrijft ze.

Zwagerman vindt het belachelijk dat BNN zich niet houdt aan zijn taak. “Om de NPO binnen te komen moet je je in alle bochten wringen om te bewijzen dat je een groep bedient die ontbreekt. Maar eenmaal binnen let niemand meer op of je nog iets doet voor die doelgroep. En zou blijft alles in Hilversum zoals het was.

Nu NPO 3 rimpel-tv gaat uitzenden, wordt de situatie rond die jongerenzender wel heel nijpend, vindt ze. “Er wordt een jongerenzender in de lucht gehouden waar niemand naar kijkt. En de jongerenomroep maakt een Jan Slagter-programma.

Omroepen MAX en WNL krijgen een compliment van Zwagerman. “De enige die – naast Jan Slagter – nog consistent is, is Bert Huisjes. Nu weer met het WNL programma over familiebedrijven.

Slagter en Huisjes nemen het compliment graag in ontvangst. Slagter doet dat met een smiley; Huisjes met een reactie: “Wat een aardig, maar ook erg groot compliment.

Zwagerman stond aan de wieg van omroepen PowNed en WNL.

Lees ook: Sophie Hilbrand trekt BN’ers uit botoxkast (gisteren)

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen