Quinty Trustfull tevreden met alleen Koffietijd

Quinty Trustfull kan er prima mee leven als Koffietijd komend seizoen haar enige tv-klus is. Dat vertelt de presentatrice in weekblad Privé. Trustfull is gestopt met Eigen Huis & Tuin omdat dat programma haar te veel werd, maar er is tot op heden nog niets voor in de plaats gekomen. “Ik ga het komende seizoen wel vier dagen per week Koffietijd doen en in december misschien nog een ander programma, maar ik moet ook nog even kijken wat ik zelf wil“, aldus de 43-jarige RTL 4-presentatrice.

Vier dagen Koffietijd is misschien wel genoeg, aldus Trustfull. “Het bevalt me eigenlijk ook wel om eindelijk wat meer rust te hebben, en Orlando krijgt het natuurlijk ook heel druk bij Ajax.”

Spijt van haar Eigen Huis & Tuin-exit heeft ze niet. “Soms moet je gewoon een knoop doorhakken, al weet je niet wat dat voor de toekomst betekent. Dat is voor mij nog steeds zo.”

Trustfull benadrukt dat het haar eigen beslissing was om te stoppen. “Het was voor mij mooi geweest. Ik heb een prachtig afscheid van mijn collega’s gekregen, waarbij de tranen rijkelijk hebben gevloeid.”

Het voelde alsof ik vrienden vaarwel zegde, want dat zijn we echt geworden.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen