Kim Kötter: ‘Ferry Doedens heeft de gunfactor’

Foto: SBSBekende Nederlanders laten zich zo mild uit over de drugsverslaving van Ferry Doedens, omdat de acteur de gunfactor heeft. Dat denkt showdeskundige Kim Kötter, zo heeft ze laten weten op 100% NL. Ook Kötter vindt Doedens erg prettig in de omgang. “Ferry is gewoon een ontzettende sympathieke open jongen, die je het ook heel erg gunt dat het goed met hem gaat. Hij is altijd vrolijk, staat altijd voor je klaar. Daarom begrijp ik wel dat mensen dat ook voor hem terug willen doen“, zegt ze.

Het gerucht gaat dat Doedens verslaafd is geraakt door het moordende opnametempo van Goede Tijden Slechte Tijden. “Ik weet wel dat het heel hard werken is. Mark van Eeuwen is natuurlijk mijn ex en ik weet dat het hele lange dagen zijn, maar hij heeft geen drugs nodig gehad en heel veel andere mensen ook niet.

Kötter kent Doedens al lang. “Ik heb Ferry vanaf het begin meegemaakt en hij is één van de populairste gasten uit Goede Tijden Slechte Tijden. Echt iedereen wil de hele dag met hem op de foto. Dat is niet overdreven, dat is echt zo. Iedereen denkt dat hij Lukas is. Ik kan me voorstellen dat je dan denkt: ben ik nou Lukas of Ferry?

Het is heel benauwend. Ik kan me voorstellen dat het bij hem mis is gegaan. Ik vind het wel heel cool van hem dat zijn probleem eerlijk heeft bekend. Ik hoop dat hij een leuk management terugkrijgt dat hem goed gaat begeleiden.

 

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen