Juvat Westendorp begrijpt Ferry Doedens

Juvat Westendorp begrijpt waarom Ferry Doedens zijn toevlucht heeft gezocht tot verdovende middelen. Dat heeft de acteur, die enige tijd met hem heeft samengewerkt in GTST, gezegd in RTL Boulevard. De aan drugs verslaafde Doedens is ontslagen door GTST. “Ik vind het heel vervelend, want ik moet zeggen dat Ferry echt één van de leukste mensen is die ik ken. Het is echt een hele vrije en open persoonlijkheid. Het is ontzettend zonde wat er op hem af komt“, aldus Westendorp.

Westendorp kan zich inleven in Doedens’ situatie. “Ik kan hem ook ergens wel begrijpen. Er komt gewoon ontzettend veel druk op je te staan en daar heb je in principe niet om gevraagd.”

Volgens hem zit de media achter soapsterren aan. “Alles wat je post, alles wat je doet, alles wat je op straat doet en alles wat je zegt wordt onder een vergrootglas gehouden. Die druk is bijna niet te omschrijven.”

Ik heb Ferry niet opgezocht en dat heb ik expres gedaan, omdat ik zoiets heb van: ik wil hem nu niet te veel lastig vallen. Ik denk dat heel veel mensen hem nu al lastig vallen.”

Maar als ik iets tegen hem mag zeggen, zou ik zeggen: ‘Kom op, man, Fer. Je komt er wel.’ Het is een topper.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen