Jan Roos: ‘Eva Jinek heeft wraak genomen’

Foto: WNLJan Roos vindt de manier waarop hij donderdagavond werd besproken in de talkshow van Eva Jinek niet correct. Dat laat hij blijken op Twitter. Roos claimt dat hij dinsdagavond met stokken en stenen is aangevallen door een groep van twaalf Marokkanen, maar Jinek lijkt zich te scharen bij de groep mensen die de journalist wantrouwt. “Ah. Jinek heeft haar wraak kunnen nemen, omdat ik zeg dat ze een waardeloos interviewer is door een waardeloos interview te hebben“, aldus Roos.

Jinek noemde het ‘opvallend’ dat Roos verzweeg ook een wapen bij zich gehad te hebben én liet beelden zien van het incident, maar ondertitelde alleen de scheldende Roos.

Jinek besprak het Roos-incident kort met Peter R. de Vries. Ook hij deed er lacherig over. “Als Eva ballen had zat ik daar nu met Peter. Maar zoals altijd kiest het gansje de makkelijke weg“, aldus Roos.

De journalist heeft sinds de uitzending van Jinek niets meer getwitterd. “Na tientallen bedreigingen ben ik het hier wel zat. Ik ga u tijdelijk verlaten. Succes met dit doodzieke land.

Lees hier meer over het incident rond Jan Roos.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen