Jack van Gelder zegt ‘ja’ tegen Voetbal Inside

Geplaatst op Tue 11 Aug 2015 om 13:01

Jack van Gelder vindt het prima om eens aan te schuiven in de RTL 7-talkshow Voetbal Inside met Wilfred Genee. Dat heeft hij laten weten aan dj Frank Dane van Radio 538. Dane vond het wel een leuk initiatief om Van Gelder in de show te krijgen en daarom heeft hij de sportpresentator vanochtend opgebeld. Hij had in eerste instantie geen zin in het belletje, maar stond de korte vraag of hij eens te gast wilde zijn bij VI wél toe: “O ja, ik kom wel een keer hoor. Ja hoor, waarom niet?

Na die toezegging werd Genee gebeld met het nieuws. “Jack had er wel zin in, had ik de indruk ook, ha ha“, reageerde hij. “Ik vind het hartstikke leuk dat Jack een keer langskomt.”

Alleen ik hoop dat het mag. We deden gisteren de uitzending en we hebben normaal gesproken altijd een samenwerkingsverband met Sport1, maar dat blijkt niet meer het geval te zijn. Ik weet niet hoe gevoelig het nu ligt.”

Het is nog niet duidelijk wanneer Genee hem wil gaan uitnodigen. “Vrijdag half negen is Jan er. Wij hebben een planning. Ik ga het onmiddellijk in de groep gooien.”

Van Gelder en Genee hebben in het verleden regelmatig naar elkaar uitgehaald.

Lees ook:
Jack van Gelder: ‘Ik zie Wilfred Genee nooit’
Jack van Gelder keert Wilfred Genee de rug toe
8 Reacties op “Jack van Gelder zegt ‘ja’ tegen Voetbal Inside”


 1. Sannie

  Strak plan kunne de heren eens met elkaar praten ipv met modder naar elkaar te gooien….

 2. Coca Cola

  O, nu ineens wel?

 3. m

  Denk dat dat grappig kan worden, Derksen & van Gelder aan 1 tafel.
  Ik zeg de week erna dan Arie boomsma en daarna Peter r de vries

 4. lvs2015

  Ik zeg dat Derksen en Genee dan plotseling heel poeslief gaan doen tegen Jack na jaren achtereen elke keer hem belachelijk te hebben gemaakt toen het nog Voetbalinsite heette. Kon je ook zien toen andere gasten die men eerder belachelijk maakte aanschoven,toen was Derksen ook ineens aardig en meegaand. Denk aan Van Hanegem,Breukelen,Seedorf,Van Basten… Nee, als de hoofdonderwerpen er zelf niet zijn dan is het lol hebben ten koste van… zijn ze er in persoon dan is de schijnheiligheid daar. Daarbij is Voetbalinside hoe “echt”men het ook noemt of vindt een format met gespeelde karikaturen waarbij het duidelijk staat dat men niet ver van een realityshow zit met de gespeelde emoties.voorzetten en vooral….NEP vragen die Genee elke keer van zogenaamde kijkers opvoert. Is gebleken dat dit gewoon vragen van medewerkers zijn die dan een naam krijgen zodat het net echt lijkt. M.a.w een programma dat zichzelf vragen stelt en ook steevast beantwoordt. Let maar eens op want ze sluiten altijd perfect aan op een voorzetje voor een volgend onderwerp wat men dan wil aansnijden. Wel heel toevallig dat het elke keer zo precies past en aansluit. Bah…

 5. Wim K

  @Ivs2015;
  Ik zeg: niet meer kijken (en ook niet stiekem), want dan krijgen we ook niet meer zo’n ellenlang zeurverhaaltje van u!

 6. Ivs2015

  @Ivs2015 dat laatste wat je zegt is echt de grootst mogelijke onzin.

  Vragen die aansluiten bij het verhaal kunnen ze ook een half uur daarvoor hebben gehad. En die zetten ze gewoon op het goeie moment klaar. En sommige vragen weten ze van te voren dat die gesteld worden want ik kan er ergens inkomen dat er veel vragen gesteld worden

 7. Markvw

  Ooh die laatste reactie was van mij dus niet van Ivs2015

 8. johanna

  Ik hoop ECHT dat ze hem slopen daar, dat vette j-i-d-d-e-n-z-w-i-j-n

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.