Jack van Gelder zegt ‘ja’ tegen Voetbal Inside

Jack van Gelder vindt het prima om eens aan te schuiven in de RTL 7-talkshow Voetbal Inside met Wilfred Genee. Dat heeft hij laten weten aan dj Frank Dane van Radio 538. Dane vond het wel een leuk initiatief om Van Gelder in de show te krijgen en daarom heeft hij de sportpresentator vanochtend opgebeld. Hij had in eerste instantie geen zin in het belletje, maar stond de korte vraag of hij eens te gast wilde zijn bij VI wél toe: “O ja, ik kom wel een keer hoor. Ja hoor, waarom niet?

Na die toezegging werd Genee gebeld met het nieuws. “Jack had er wel zin in, had ik de indruk ook, ha ha“, reageerde hij. “Ik vind het hartstikke leuk dat Jack een keer langskomt.”

Alleen ik hoop dat het mag. We deden gisteren de uitzending en we hebben normaal gesproken altijd een samenwerkingsverband met Sport1, maar dat blijkt niet meer het geval te zijn. Ik weet niet hoe gevoelig het nu ligt.”

Het is nog niet duidelijk wanneer Genee hem wil gaan uitnodigen. “Vrijdag half negen is Jan er. Wij hebben een planning. Ik ga het onmiddellijk in de groep gooien.”

Van Gelder en Genee hebben in het verleden regelmatig naar elkaar uitgehaald.

Lees ook:
Jack van Gelder: ‘Ik zie Wilfred Genee nooit’
Jack van Gelder keert Wilfred Genee de rug toe

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen