Chantal gaat opnieuw concurreren met Sylvie

Chantal Janzen gaat in Duitsland opnieuw de concurrentiestrijd aan met Sylvie Meis. Dat melden Duitse media dit weekend. Janzen debuteerde begin dit jaar als presentatrice in Duitsland met de studioshow The Voide Kids op Sat.1. Ze concurreerde rechtstreeks met de RTL-show Let’s Dance van Meis, maar werd compleet ingemaakt. Dit najaar kan Janzen revanche nemen: ze wordt jurylid in de Duitse versie van Superkids, dat recht tegenover de nieuwe Meis-show Stepping Out staat.

De jury van Superkids bestaat naast Janzen uit alpineskiër Felix Neureuther en zanger Henning Wehland, die ook jurylid was in The Voice Kids. De presentatie is in handen van Johanna Klum.

Superkids, een productie van Talpa, wordt in Nederland gepresenteerd door Johnny de Mol en Wendy van Dijk met in de jury Angela Schijf, Carlo Boszhard en Dinand Woesthoff.

De Sylvie Meis-show Stepping Out is een nieuw programma. Ze presenteert het programma samen met Daniel Hartwich.

Janzen zei zich in maart geen verliezer te voelen, nadat haar show The Voice Kids compleet was ingemaakt door Meis’ Let’s Dance. “Het programma wat zij presenteert, Let’s Dance, is daar volgens mij al acht jaar het allergrootste programma, dus ik ben wel de laatste die dacht: daar gaan wij wel even over heen.

Meis’ omroep RTL wint daar bijna altijd, meent Janzen. “Bij Sat.1 hebben we dus helemaal niet het idee dat we verliezen. Het is daar gewoon de grootste.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen