Winston Post verbaasd over ontslag Ferry Doedens

Winston Post, die afgelopen tv-seizoen te zien was in de RTL 5-show Celebrity Pole Dancing, is erg verbaasd over het ontslag van Ferry Doedens bij Goede Tijden Slechte Tijden. Dat zegt de acteur in de Story. Net als Doedens is ook Post in het verleden ontslagen bij GTST. “De producenten geven altijd de acteur of actrice in kwestie zelf de mogelijkheid te bepalen hoe het vertrek naar buiten wordt gebracht. Dat zowel de zender als de producent Ferry nu zo openlijk afvalt, verbaast mij.

Kennelijk mocht Doedens niet zelf beslissen hoe zijn vertrek naar buiten zou worden gebracht, aldus Post. “Iedereen rondom de serie is altijd zo geheimzinnig, hij moet het dus wel flink bont hebben gemaakt.”

De reden van Posts ontslag is nooit bekendgemaakt, maar het gerucht ging dat hij altijd te laat kwam. “Het heeft me altijd gestoken dat het naar buiten is gekomen dat ik weleens te laat kwam. Dat was vooral in mijn eerste jaar zo, toen ik elke ochtend over de drukke A4 van Rotterdam naar Aalsmeer moest.”

Post redde het vaak niet op tijd. “De producent waarschuwde me en daarop ben ik, samen met Liesbeth Kamerling, gaan carpoolen via Gouda. Een langere route, maar wel minder druk. Uiteindelijk ben ik daarna nog drie jaar in dienst geweest, maar omdat een collega deze beginperiode naar buiten heeft gebracht, is dat altijd aan me blijven hangen.”

Dat steekt me nog steeds. Ik zou graag willen weten wie daar verantwoordelijk voor was, maar daar zal ik nooit achter komen.

Over de precieze reden wil Post nog steeds niet zeggen. “Er zijn in de loop der jaren echter meer mensen ontslagen bij GTST, elk seizoen wel één. Redenen kunnen zijn dat je verhaallijn is uitgeput of dat je te bijdehand bent.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen