Wegmisbruikers-ster werkt aan Griekse documentaire

Foto: SBS ElvinAndré van den Toorn, één van de kortste mannelijke presentatoren op tv, werkt aan een documentaire over het Griekse kindertehuis waar hij opgegroeid is. Dat vertelt de Wegmisbruikers-ster in Veronica Magazine. Van den Toorn is geboren en afgestaan in Athene. “Ik wil graag een documentaire maken over het kindertehuis in Athene. Die gaat er ook echt komen. Er wonen in Nederland vijfhonderd mensen die uit dat tehuis komen, sommigen zijn ook bij het grote publiek bekend.”

De presentator zou het belangrijk vinden om zo’n programma te maken naast zijn werk voor SBS 6. “Zo’n documentaire doet er echt toe, daar kan toch geen auto tegenop.”

Wegmisbruikers maakt hij echter precies om de omgekeerde reden. “Ik vind auto’s leuk, maar dat is niet mijn drijfveer om Wegmisbruikers te doen. Ik wil graag een smeuïg programma maken waarvoor je niet gestudeerd te hebben om het te begrijpen.”

Overigens heeft Van den Toorn inmiddels weer contact met zijn biologische moeder. “Ze was altijd om de hoek bij het kindertehuis blijven wonen, in de hoop dat ze mij ooit nog zou zien.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen