Vinger Gerard Joling in nieuwe tv-reclame Simpel

Foto: EenVandaagGerard Joling is de nieuwe ster van Simpel. Eén van de vingers van de zanger en tv-personality staat centraal in de nieuwe reclamecampagne van de telecomprovider. Dat heeft het bedrijf laten weten. Joling vindt dat zijn vinger erg goed tot zijn recht komt in de nieuwe reclamecampagne. Hij prijst het visagiewerk. “De visagisten zijn echt toppers. In een mum van tijd wisten ze mijn vinger om te toveren tot een echte showbizzdiva“, aldus de entertainer. “Ik hou ‘r van!

Voor de commercials heeft Joling een alternatieve versie van zijn hit Maak Me Gek opgenomen. “Aan de opnamen van de nieuwe versie van ‘Maak me gek’ heb ik ontzettend veel plezier beleefd. Hopelijk vindt iedereen de commercial net zo om te gieren als ik.

Joling is niet de eerste artiest die zich aan Simpel verbindt. Eerder waren Nick en Simon te zien en horen met een alternatieve versie van hun hit ‘Rosanne’. De bijbehorende campagne was een ‘groot succes’ en liep een half jaar.

De campagne met Joling start vandaag op radio, televisie en billboards. De televisiecommercial met Gerard is hier te bekijken.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen