Veel negatieve reacties op zomercliff GTST

De zomercliffhanger van Goede Tijden Slechte Tijden die vrijdagavond te zien was op RTL 4, is niet echt in de smaak gevallen bij de kijkers thuis. Dat blijkt uit reacties op sociale media als Twitter. Er waren zo veel teleurgestelde reacties, dat Shownieuws, momenteel het best bekeken showprogramma van Nederland, er ’s avonds zelfs een item over had. “En we hebben een nieuwe allerslechtste zomercliff aflevering ooit!“, twittert kijker Erwin. En Finbar: “Wat een bad trip, deze zomercliff…

Matthijs vond het ‘om te gieren zo slecht’ en daar is Dorien het mee eens: “Wat is er met GTST aan de hand? Nieuwe scriptschrijvers? Niet meer om aan te zien. Warrig en ongeloofwaardig.

Ook Paula vond de spanning ver te zoeken. Hier blijven de kijkers niet een zomer lang van in spanning, stelt ze. “Het was meer een weekend cliffhanger inplaats van een zomer cliffhanger.

Patty Brard gaf in Shownieuws aan dat ze het eens is met de kritiek. De zomercliff was in voorgaande jaren spannender, aldus de tv-diva.

Showexpert Maurice Wijnen vond de uitzending vooral erg lijken op de film The Hangover. Hij liet in het midden of hij dat ‘jatwerk’ vindt.

GTST was vrijdag het meest bekeken tv-programma van de avond met 1,3 miljoen kijkers.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen