SBS 6 krijgt eigen Luuk Ikink

Foto: SBSToine van Peperstraten en Jan Joost van Gangelen zullen op de Champions League-avonden bij SBS 6 worden versterkt door hun eigen Luuk Ikink. Dat heeft Van Peperstraten aangekondigd op Radio 10. Ikink is de sidekick van Humberto Tan in RTL Late Night en zoiets ziet het sportduo ook wel zitten. “Als we straks vanuit de studio komen hebben we meer gasten en iemand die social media in de gaten houdt. Net als Luuk Ikink bij RTL Late Night“, aldus de presentator.

Vanavond vormt de voorrondewedstrijd Rapid Wien – Ajax de basis van de eerste Champions League-avond van SBS 6. Omdat de tv-zender nog niet helemaal klaar is voor het sportseizoen, wordt deze uitzending gepresenteerd vanaf locatie.

Maar we gaan straks in de poulefase, of mogelijk al de volgende kwalificatieronde, meer uitpakken. Dan komen we vanuit de studio“, aldus Van Peperstraten.

Toch gaat er niet al te veel veranderen. “De Champions League zat al best goed bij de NOS. Die heeft daar veel waardering voor gekregen. Dan moeten we niet te veel gekke dingen doen. Bepaalde dingen moeten in waarde gelaten worden.

Van Peperstraten kijkt na een paar jaar in de luwte bij FOX uit naar zijn uitzending bij SBS. “Ik ben weer terug op het hoofdpodium. Met de Champions League op een grote zender voelt het voor mij toch een beetje als terug van weggeweest.

De voorbeschouwing begint vanavond om 20.30 uur op SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen