RTL 5 verkoos Roelvinkjes boven Peter van der Hurk

Televisieparagnost Peter van der Hurk is naar eigen zeggen niet meer te zien op het scherm vanwege RTL’s tv-baas Erland Galjaard. Dat laat hij weten in weekblad Privé. Niet alleen heeft Galjaard zijn programma Het Zesde Zintuig geschrapt, ook ging zijn RTL 5-soap niet door. “Het ruwe materiaal lag al klaar toen ik opnieuw een teleurstelling te verwerken kreeg. Mijn reality-soap moest wijken voor die van Dries en Dave Roelvink… Onbegrijpelijk, maar waar!“, aldus het tv-medium.

Dat Het Zesde Zintuig ondanks mooie kijkcijfers is gestopt, vindt Van der Hurk onbegrijpelijk. “Ik begreep er niets van, maar ja, opdracht van Erland Galjaard, hè?

Van der Hurk wil graag terug op tv en klampte zich daarom vast aan de soap. “Zoals het meestal gaat: je doet hier een deur dicht en daar gaat er weer één open. We zijn toen aan de slag gegaan met een reality-soap en daar heb ik ook al heel wat dagen met een ploeg voor gedraaid.”

Nu gaat hij de theaters in met Het Zesde Zintuig-collega Tessa van Rossen. “Tot onze verbazing werden onze bijeenkomsten direct heel positief ontvangen, we noemen het OHM (Oneindige Helende Methode).

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen