RTL 4-kandidaten kraken huis Ferry Doedens af

Foto: SBSDe kandidaten van het RTL 4-programma Wie Doet De Afwas? waren verbaasd toen ze de woning van Ferry Doedens betraden. Dat is vanavond te zien in de uitzending op televisie. Doedens woont in een studentikoze woning in Amsterdam, samen met wat huisgenoten, waaronder ex-GTST-collega Barbara Sloesen. “Woont hier het personeel van die BN’er? Wat is dit? Een beetje BN’er verdient behoorlijk. Dan ga je toch niet op 2 bij 2 wonen“, klaagt één van de kandidaten, een wat oudere man.

Een andere kandidaat spreekt van een ‘verdomd klein huisje’. “Ik zou hier absoluut niet kunnen wonen. Het is hier zo klein, zo druk.

Het derde teamlid, een vrouw uit de periferie van Nederland, denkt dat het kleine huisje van Doedens normaal is in Amsterdam. “Ik denk dat dit voor Amsterdam een luxe is.

De vrouw uit het oosten schrok wel van de wildplasser voor de deur van Doedens, die tegen Park Frankendael aan woont. “Ik dacht: hè wat krijgen we nou? We zijn echt in de stad. Dat is bij ons niet allemaal zo.

De kandidaten moeten raden bij welke bekende Nederlander ze eten. Doedens gaf ze daarom een aantal tips, waaronder ‘sixpack’. “Mensen hebben het altijd over mijn sixpack.

Verder vertelt Doedens aan presentatrice Angela Groothuizen over hoe hij is veranderd door het RTL 5-programma Expeditie Robinson. “Ik zit vaak in de zesde versnelling en mensen zien me vaak als een heel drukke jongen en dat ben ik ook wel, maar daar heb ik wel echt geleerd om bij mezelf te blijven.

De opnames vonden plaats voordat bekend werd dat Doedens is ontslagen bij GTST en hij een drugsprobleem heeft.

Wie Doet De Afwas? met Ferry Doedens is om 20.00 uur te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen