Rob Stenders stapt over van PowNed naar AvroTros

Foto: ANPRadio-dj Rob Stenders vertrekt na vijf jaar bij PowNed om aan de slag te gaan voor AvroTros. Hij heeft een exclusief contract getekend bij de fusieomroep. Dat heeft een woordvoerder vandaag laten weten. Stenders maakt hiermee de overstap van 3FM naar Radio 2. “Met het radiostation KX Radio zit ik al jaren bij AvroTros en dat bevalt uitstekend. Voor mij een logische stap om juist bij AvroTros ook mijn Radio 2-programma’s onder te brengen“, aldus de radiopresentator.

Vanaf 1 september is Stenders te horen met twee programma’s: One Night Stenders, iedere vrijdagavond tussen 23.00 en 02.00 uur, en Rob Standards op zaterdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur.

Daniel Dekker, eindredacteur radio van AvroTros, is blij. “Ik ben heel blij dat Rob z’n roemruchte carrière nu vervolgt bij AvroTros. Hij is absoluut een toegevoegde waarde en een reden om de radio aan te zetten.

De zenderbaas van Radio 2, Jurre Bosman, denkt daar hetzelfde over. “Rob Stenders is een van de iconen van de Nederlandse radio en hoort thuis op NPO Radio 2.”

Rob slaagt er altijd in te verrassen met zijn verhalen en muziekkeuze. Ik zie uit naar meer Rob Stenders op NPO Radio 2 en feliciteer AvroTros met deze geweldige dj!

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen