Quote bespot Instagram-gedrag Nikkie Plessen

Foto: RTLBekende dames die voor hun dagelijkse portie aandacht foto’s posten op Instagram, worden door Quote flink bespot. Dat is te zien op de website van het zakenblad. Quote vindt dat sommige dames wel heel erg doorslaan met hun geënsceneerde ‘spontane’ foto’s op Instagram en zette de grootste ijdeltuiten op een rij, waaronder RTL Boulevard-ster Nikkie Plessen, die het kennelijk normaal vindt om met meterslang schoeisel te computeren, terwijl ze op twee Louis Vuitton-koffers zit.

Plessen heeft bij de foto staan dat ze een blog aan het typen is, maar dat ze ontzettend moet haasten, omdat er vrienden langs komen om te eten, maar Quote bedacht een onderschrift dat toepasselijker was.

Ik ben altijd superlang bezig met het ensceneren van een goede foto. Maar dat vind ik een beetje suf overkomen, dus schrijf ik in het bijschrift dat ik heel druk ben met andere dingen, zoals columns schrijven en koken voor vrienden”, aldus Quote.

Waar ik stiekem écht mee bezig was voordat deze foto werd gemaakt, was met mijn haar en make-up, het samenstellen van mijn outfit en het bij elkaar slepen van al onze dure merkkoffers en interessante boeken, voor een ultiem ‘living the perfect life-kiekje’.

Ga naar de website van Quote voor de volledige top negen Instagrammende ijdeltuiten.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen