Nance Coolen jaloers op tv-collega’s na SBS-exit

Foto: Nick van OrmondtNance Coolen is in de twee jaar na haar ontslag bij SBS 6 flink jaloers geweest op tv-collega’s die wél werk hadden. Dat bekent de presentatrice, die nu actief is voor RTL 4, in Veronica Magazine. Coolen vond het een lastige tijd. “Ik ging me eenzaam voelen. Je merkt dat het contact met collega’s minder wordt, na verloop van tijd. En via Facebook zag ik vrienden berichten posten welk mooi programma ze nu weer aan het draaien waren. Shit, dacht ik dan, dat wil ik ook weer.

Met haar tv-comeback is Coolen ‘enorm blij’. “Echt. Maar ik denk dat mensen zich vaak vergissen in de reden waarom ik dit zo graag wil. Laat ik vooropstellen: het gaat mij er niet om dat mijn kop op tv is.

Ik vind mijn werk gewoon superleuk, ik vind tv-maken echt het einde. Gezellig met een groep ambitieuze mensen de studio in, samen iets moois maken, samen ervoor zorgen dat het ook werkt wat we op poten zetten.

Dat mensen je daardoor op straat herkennen en aanspreken is bijzaak, vindt ze. “Ik vind roem en faam totaal niet belangrijk.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen