Moeder Feltkamp stopt als manager Ferry Doedens

Foto: RTLArtiestenmanager Linda Hagelaar, de moeder van Ruud Feltkamp, heeft haar samenwerking met de ontslagen GTST-acteur Ferry Doedens beëindigd. Dat heeft ze laten weten aan AD en Nu.nl. Hagelaar wil Doedens niet langer vertegenwoordigen. “Wij zijn gestopt wegens een verschil van inzicht qua management voor nu en in de toekomst“, meldt haar bedrijf BITS Agency. “Wij hebben heel fijne tijden gehad de afgelopen vijf jaar en wensen Ferry veel succes in de toekomst.

Het bureau van Hagelaar was al gestopt met het vertegenwoordigen van Doedens, voordat hij werd ontslagen bij de RTL 4-soap. “Het ontslag maakt alleen de timing slechter, maar was niet de aanleiding.

Hagelaar vertegenwoordigt meer bekende Nederlanders, waaronder haar eigen zoon Ruud Feltkamp. Ook hij heeft een rol in Goede Tijden Slechte Tijden.

GTST-producent Endemol heeft Doedens ontslagen omdat hij zich niet aan productionele afspraken houdt. “Hierdoor kwamen de opnames van GTST meermaals in het gedrang. We hebben een strak opnameschema. Dan moet je op iedereen kunnen rekenen.

Het gebeurt bijna nooit dat GTST-acteurs ontslagen worden vanwege productionele redenen. Lang geleden is Jimmy Geduld de laan uit gestuurd, omdat hij regelmatig niet kwam op dagen op de set. Hij kampte met een cocaïneverslaving.

Doedens is op dit moment op vakantie op Bali, waar de vulkaan Mount Raung al een week lang as uitspuwt. Het acteertalent zit dus dubbel in zak en as.

De acteur moet nog tot oktober op de set verschijnen en zal tot december te zien zijn in de serie.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen