Moeder Feltkamp: ‘Ferry Doedens wist alles beter’

Linda Hagelaar, de moeder van GTST-ster Ruud Feltkamp, is gestopt als manager van Ferry Doedens omdat er niet meer met hem te werken viel. Dat vertelt ze in weekblad Privé. Hagelaar zegde de samenwerking met Doedens op voordat bekend werd dat hij is ontslagen door GTST en een drugsprobleem heeft. “Ik heb echt het gevoel dat ik afscheid neem van mijn eigen kind. Toch heb ik de handdoek in de ring moeten gooien omdat Ferry simpelweg niet meer naar me wilde luisteren.

Die trend is precies een jaar geleden ingezet, aldus Hagelaar. “Met afgelopen maand als hoogtepunt. Met mijn zoon Ruud, die al sinds zijn tiende acteert, kan ik toch wel zeggen dat ik inmiddels een aantal jaren ervaring heb in dit vak, maar Ferry wist het op een gegeven moment allemaal beter.”

De artiestenmanager kon er niet meer mee omgaan. “Vooral de laatste maanden was hij behoorlijk eigenwijs, was zijn instelling slecht en trok hij steeds meer zijn eigen plan, terwijl ik hem juist voortdurend probeerde te behoeden voor het maken van verkeerde keuzes.”

Het klinkt idealistisch, maar ik wilde die jongen beschermen tegen de buitenwereld, alleen ging het tussen ons steeds meer wringen. Hij stond niet meer open voor tips.”

Volgens Hagelaar zag ‘iedereen bij Endemol’ zijn ontslag bij GTST aankomen. “Hij kwam meer dan eens te laat aan op de set en tja, dan is het natuurlijk een keertje klaar.

Ook zijn drugsprobleem verbaast haar niet. “Het is inderdaad voorgekomen, ja. Ik ben er daarom echt ziek van, want het had deze kant helemaal niet op hoeven gaan.”

Dit ontslag zou voor Ferry een signaal kunnen zijn om nu het licht te zien en zijn zaken anders te gaan aanpakken. Als hij daar echt voor wil gaan, zou het in de toekomst weer beter moeten kunnen gaan.

Lees meer artikelen over Ferry Doedens

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen