Miro Kloosterman vreest niet voor ontslag bij GTST

Foto: MAXGoede Tijden Slechte Tijden-ster Miro Kloosterman leeft niet met de angst om ontslagen te worden. Dat vertelt hij in weekblad Weekend. Het recente vertrek van actrice Elvira Out bewijst dat GTST zelfs hoofdrolspelers niet spaart om de verhaallijnen spannend te houden. Toch is Kloosterman niet extra nerveus. “Nee, anders moet je ook geen acteur worden, denk ik. Het is gewoon een onzeker vak. Niets is zeker, ook niet als je een vaste rol hebt in GTST“, aldus de soapster in het blad.

Kloosterman legt zich neer bij de onzekerheid van zijn beroep. “Dat wist ik toen ik eraan begon en mocht het ooit zo ver komen dat ik eruit ga, dan komt er wel weer iets anders op mijn pad.

Als het aan Kloosterman ligt, blijft hij voorlopig gewoon verbonden aan de serie. “Ik vind het tot nu toe superleuk, echt heel gaaf. Ik merk dat ik elke dag weer iets leer. Er komt ook zoveel op je af.”

Sommige acteurs vertrekken uit zichzelf, bijvoorbeeld omdat ze toe zijn aan een nieuwe uitdaging, maar dat speelt niet bij Kloosterman. “Ik heb niet voor mezelf bedacht hoe lang ik precies in GTST wil blijven, dat is lastig om te zeggen.”

Ik denk dat je per jaar moet bekijken hoe het bevalt, hoe je verhaallijn verloopt en of iedereen nog steeds tevreden is. En of ik zelf nog tevreden ben natuurlijk.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen