Marlijn verkiest Matthijs boven Humberto

Foto: SBSMarlijn Weerdenburg, bekend van de SBS 6-serie Danni Lowinski, zit liever aan tafel bij Matthijs van Nieuwkerk dan bij Humberto Tan. Dat vertelt ze in de Mikro Gids. Van Nieuwkerk is volgens haar de beste presentator van Nederland. “Dat iemand zo veel weet en altijd zulke leuke, goede vragen weet te stellen! En zo knap dat hij in dit tempo al zoveel jaren achter elkaar zo’n liveprogramma kan maken. Humberto Tan doet het ook geweldig, maar met Matthijs heb ik meer een klik“, legt ze uit.

Dat Weerdenberg zo gek is op Van Nieuwkerk is niet helemaal een verrassing. Hij besteedde in De Wereld Draait Door uitgebreid aandacht aan Danni Lowinski en prees ‘de prinses van de woensdagavond’ volledig de hemel in.

Verder laat Weerdenburg nog weten dat ze Rik van de Westelaken, met wie ze zeer goed bevriend is sinds hun deelname aan Wie is de Mol, de beste nieuwslezer van het land vindt. “Natuurlijk”, zegt ze.

Maar al voordat we bevriend raakten, vond ik hem goed, hoor. Sacha de Boer was voorheen mijn voorbeeld. Dat vind ik een mooie, sterke vrouw. Maar Riks heldere teksten, fijne stem en charismatische verschijning, zetten hem nu met stip op één.

Lees ook: SBS 6 wantrouwde De Wereld Draait Door

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen