‘Liever Beau van Erven Dorens dan Daphne Deckers’

De tv-kijker ziet liever Beau van Erven Dorens dan Daphne Deckers als vaste vervanger van Winston Gerschtanowitz in RTL Boulevard. Dat blijkt uit een poll onder 1241 lezers van Mediacourant. Nu Van Erven Dorens weer terug is bij RTL 4, wordt er gesproken over de optie om zo nu en dan weer RTL Boulevard te presenteren, dat hij samen met Albert Verlinde groot heeft gemaakt. Bijna driekwart (73 procent) van de mensen ziet liever Van Erven Dorens dan Deckers als inval-Winston.

Van Erven Dorens en Verlinde zien een hernieuwde samenwerking allebei wel zitten. Als hij zo goed bevalt als inval-Winston, dan zou dat op termijn wel eens een exit kunnen betekenen voor Deckers.

Van Deckers is bekend dat ze doodsbang is om haar presentatiewerk bij RTL Boulevard te verliezen. Zelfs toen ze door een bacteriële infectie doodziek was, wilde ze doorwerken.

Ik was bang dat men bij RTL Boulevard tijdens mijn afwezigheid iemand zou vinden die mij zo goed verving, dat er geen plek meer voor mij zou zijn. Dat speelt toch door je hoofd“, zei Deckers destijds.

In het openbaar reageerde Deckers enige tijd geleden nonchalant op Van Erven Dorens’ comeback bij Boulevard: “Ja, dat lijkt me wel heel leuk.

Het contract van Deckers met RTL 4 loopt dit jaar af.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen