Kim-Lian van der Meij drie jaar langer bij SBS 6

Kim-Lian van der Meij heeft vandaag een nieuw, driejarig contract ondertekend bij SBS 6. Ze zal dit najaar te zien zijn in verschillende nieuwe en bestaande SBS6-programma’s. Dat heeft de zender laten weten. Van der Meij is trots. “De afgelopen twee jaar heb ik met veel plezier de kansen aangegrepen die SBS me bood. Ik voel me thuis bij de zender en bij de mensen die er werken. De komende drie jaar ga ik nog meer van mijn veelzijdigheid laten zien en daar kijk ik erg naar uit.”

De presentatrice hoopt dat haar contractverlenging vooral een feest voor de kijker is. “Ik hoop de SBS6-kijkers te zullen verrassen en vermaken.

Peter Lubbers, directeur televisie bij SBS, zegt: “Met Kim-Lian hebben we een veelzijdige presentatrice, zangeres en actrice in huis, die dit najaar in verschillende nieuwe en bestaande SBS6-programma’s te zien zal zijn. We bouwen graag samen met haar verder aan een mooie toekomst bij onze zender.

Van der Meij (34) is zangeres, musicalster, actrice en presentatrice. In januari 2014 maakte ze de overstap van de AVRO naar SBS en presenteerde sindsdien verschillende SBS6-programma’s, waaronder Sterren Springen en Popster!

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen