Irene Moors legt zich neer bij tv-loos najaar

Irene Moors kan er mee leven als er voor komend najaar nog geen tv-programma voor haar is gevonden. Dat vertelt de presentatrice, die de stekker uit haar zondagshow Life 4 You heeft getrokken, in weekblad Weekend. RTL 4 heeft Moors nog niets aangeboden, maar daar wordt ze niet nerveus van. “Mocht het zo zijn dat ik dit najaar niet op televisie te zien ben, dan is het gewoon zo. Ik maak me er voor de rest niet zoveel zorgen om en de zender ook niet, die wil mij graag behouden.

Het geeft niet dat er nog niks concreet is, aldus Moors. “Tenslotte is mijn leven 30 jaar lang wél zeer concreet geweest, waarvan 26 jaar bij de televisie. Er moet natuurlijk gekeken worden naar wat we gaan doen en of daar vervolgens ook ruimte voor is, maar daar zijn we mee bezig.

Moors wil ook geen haastwerk afleveringen. “Het kan niet zomaar iets zijn waarmee ik terugkom. Het moet wel écht een volgende stap zijn die ik kan zetten. Een programma waarvan ik denk: dat is weer iets nieuws, iets anders en daar krijg ik energie van.”

Maar hoe groot of hoe klein dat wordt, in een studio of op locatie, dat is nog helemaal niet duidelijk. Mijn baas gunt me nu een time-out van twee maanden, wat ook wel mag na 26 jaar constant in beeld te zijn geweest. Dus ik laat het even los.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen