Irene Moors heeft geen spijt van einde Life 4 You

Irene Moors heeft nog altijd geen spijt van haar besluit om te stoppen met Carlo & Irene: Life 4 You. Dat vertelt de presentatrice in weekblad Weekend. Moors vindt nog steeds dat ze de juiste beslissing heeft genomen. “Nee, ik krijg geen spijt, want hier heb ik echt naar toegeleefd. Dit was gewoon een periode die we succesvol hebben afgesloten en waar mensen met plezier naar hebben gekeken. Ik ben de volgende dag opgestaan met hert gevoel dat het zo prima was.”

Veel mensen vragen Moors of ze sindsdien in een zwart gat is gevallen. “Maar dat ben ik niet en dat gaat ook nooit gebeuren. Zeker met een gezin val je nooit in een zwart gat, dat gaat gewoon door.”

Natuurlijk is het jammer voor de mensen die naar ons programma keken, maar er komt heus iets anders, wat wellicht net zo leuk is. Er is dus eigenlijk helemaal geen stress.”

Het is nu nog een beetje een rare periode, aldus Moors. “Ik denk dat ik pas iets ga merken als het eind augustus is. Normaal gesproken starten we dan weer een beetje op met het programma en dat hoeft nu dus niet meer.”

Collega Carlo Boszhard werkt aan een solo-opvolger voor Life 4 You.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen