Huis Anubis-bedenkster maakt serie voor RTL

Foto: Nick van OrmondtAnjali Taneja, de bedenkster van de populaire Nickelodeon-serie Het Huis Anubis, heeft een serie bedacht voor RTL Telekids. De opnames van ‘Kattenoog – Het Geheim van de Griezelclub’ zijn van start gegaan en zullen de hele zomer duren. Dat meldt RTL. Kattenoog, dat in oktober zijn première beleeft bij de kinderzender van RTL, speelt zich af in een klein en karakteristiek dorpje aan de rand van een mysterieus meer. In het dorp heerst al jarenlang een griezelmysterie. 

Om dit mysterie te ontrafelen, wordt de Griezelclub opgericht. De leden van de Griezelclub hebben de taak om het dorp en de inwoners te beschermen tegen heksen, vampiers en ander gespuis dat uit is op het Kattenoog, een mysterieuze heksensteen met magische krachten die verborgen ligt aan het meer.

Ondertussen verschijnt in het dorp een cameraploeg van het populaire kanaal Boe TV, die het mysterie ook tot op de bodem wil uitzoeken. “Wie lost het mysterie eerder op? De leden van de Griezelclub of de nieuwsgierige cameraploeg van Boe TV?

De cast bestaat uit onder meer Britt Scholte, Ian Thomas, Kürt Rogiers, Birgit Schuurman en Eline de Munck.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen