Gordon doet Krijg De Kleren voor RTL 5

Foto: TROSGordon gaat de presentatie verzorgen van het nieuwe RTL 5-spelprogramma Krijg De Kleren. Hierin strijden wekelijks vijftig shopaholics om de hoofdprijs van 10.000 euro shoptegoed in een van dé fashionsteden van Europa: Londen, Parijs of Milaan. Dat heeft de tv-zender laten weten. Gordon heeft er zin in. “Ik moet eerlijk zeggen: het is RTL 5, dus daar moest ik wel even over nadenken. Maar ik vond het zo leuk, het is echt iets wat bij me past“, aldus de entertainer in de showrubriek.

De andere participerende sterren trokken Gordon over de streep. “Ik hoorde dat Maik de Boer en Mari van de Ven scheidsrechter zouden zijn. En ik had echt zoiets van: ja, te gek, dat wil ik ook doen.”

Krijg De Kleren is zijn tweede ‘mode’-programma na Hotter Than My Daughter. “Ik heb gewoon iets met mode. Dat vind ik leuk. Wat ik ook ontzettend leuk vind, is om met die vrouwen aan de slag te gaan. Net als bij Hotter Than My Daughter.”

Nu zijn het allemaal hysterische vrouwen die gaan strijden om 10.000 euro shoppinggeld. Gekker kun je vrouwen niet krijgen volgens mij.”

De eerste aflevering is op woensdag 2 september om 21.30 uur.

Andere nieuwe RTL 5-programma’s in het komende tv-seizoen zijn Expeditie Robinson, Sex Academy en Wie Is De Sjaak.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen