Ferry Doedens vanavond in Ranking the Stars

Foto: RTLFerry Doedens, de meest besproken BN’er van dit moment, maakt vanavond zijn opwachting in een nieuwe aflevering van Ranking the Stars. Dat heeft BNN laten weten. Doedens bekende maandag een drugsprobleem te hebben, maar dat komt vanavond niet aan bod in Ranking the Stars, omdat de aflevering al langer geleden is opgenomen. Mogelijk wekt zijn verschijning toch nieuwsgierigheid, gezien hij tijdens zijn vorige deelname naar verluidt onder invloed was van cocaïne.

De soapacteur deed in 2013 ook mee aan Ranking the Stars, maar de kijkers vonden hem massaal vreselijk irritant. Daar moest hij zichzelf ook bij aansluiten. “Ik zat zelf naar de uitzending te kijken en dacht: oh wat ben je toch druk, houd je mond toch eens een keer”, zei hij later.

Ik vond mezelf een erg irritant ventje, daar heb ik veel van geleerd. Soms moet ik weer even terug naar mezelf. Af en toe maak ik fouten, daar leer ik gelukkig van.

Van Royen suggereerde destijds tijdens een interview op de set van Ranking the Stars dat Doedens gesnoven had. “Ik dacht: daar is misschien iets door zijn neus gegaan. Maar ik hoorde ook naast me fluisteren: ‘Die heeft gesnoven’.

Ranking the Stars kent om de paar afleveringen een nieuw kandidatenveld. Naast Doedens, zijn vanavond ook Halina Reijn, Ajouad El Miloudi, Fred van Leer, Gerda Havertong, Jim Bakkum, Sofie van den Enk en Toprak Yalçiner ‘nieuw’.

Cor Bakker en Richard Groenendijk blijven gewoon op hun stoel zitten.

Ranking the Stars is om 20.30 uur te zien op NPO 3.

Lees ook: Bizar uitzendschema kost Ranking the Stars kijkers (eerder vandaag)

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen