Ferry Doedens: ‘Élke Nederlander kent mij!’

Ferry Doedens vindt het ontzettend lastig dat hij ook in het buitenland wordt herkend op straat. Dat vertelt de GTST-acteur dit weekend in Het Parool. Doedens wil op vakantie graag met rust gelaten worden, maar dat gebeurt niet. “Het maakt niet uit waar ik ben, élke Nederlander kent mij. In de meivakantie was ik met mijn vriend Nuno in Egypte. We hadden per ongeluk een verkeerd hotel geboekt: zo’n typisch Nederlands gezinshotel, echt helemaal kut“, zo laat de soapacteur weten.

De acteur zat in Egypte tussen het gewone volk. “Lag ik op mijn strandbedje te bakken, word ik gewoon aangesproken of ik op de foto wil. Ja, misschien is zo’n foto maken sneller dan uitleggen waarom ik dat op dat moment níet wil, maar ik heb ook mijn rust nodig.”

Al helemaal op vakantie, vervolgt Doedens. “Mijn vriend zei steeds: ‘Sorry, maar hij is op vakantie.’ Dan ben ik niet de boosdoener. Bekend zijn heeft voor- en nadelen.

Doedens gaat deze zomer naar Bali. “We twijfelden over Ibiza, maar dat eiland is een en al BN’er. Ook ben je daar op een avond zo onwijs veel geld kwijt. Een watertje kost al zestien euro.

Hij hoeft geen feestjes op vakantie. “Ik wil lekker relaxen, terrasje pakken, mensen kijken, duiken en een bootje huren met zo’n Indisch mannetje erin die je alle mooie plekjes van een eiland laat zien.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen