Ferry Doedens bedankt fans voor steun

Ferry Doedens doorbreekt zijn social media-stilte. Op Instagram bedankt hij zijn fans voor alle steun. Dat is te zien op het sociale medium. Doedens bevestigde maandag, drie dagen nadat zijn ontslag bij Goede Tijden Slechte Tijden bekend werd, een drugsprobleem te hebben. “Je moet eerst de bodem raken voordat je de hemel mag aanraken. Ik werk keihard aan mezelf op dit moment. En wil jullie allemaal bedanken voor jullie support! Doet me heel goed! Bedankt“, zegt de soapacteur nu.

Het is de eerste reactie van Doedens sinds zijn verklaring dat hij een drugsprobleem heeft. “Ik heb de afgelopen periode niet naar behoren kunnen functioneren vanwege een drugsprobleem“, reageerde hij maandag in RTL Boulevard. “Ik ben op dit moment hard aan het werk om mijn drugsprobleem en daarmee samenhangend gedrag onder controle te krijgen.

De acteur is zichzelf ‘keihard tegengekomen’, zei hij toen in een schriftelijke reactie. “En ik ben daar erg verdrietig over. Ik heb van veel dingen spijt en ik probeer nu alles op alles te zetten om mezelf en mijn omgeving weer recht in de ogen te kunnen kijken. Ik hoop dat mij de rust wordt gegund om hier goed en positief uit te komen.

Er gingen al langer geruchten over het drugsgebruik van Doedens. In 2013 beschuldigde Heleen van Royen hem ervan gesnoven te hebben tijdens de opnames van Ranking the Stars.

Op dit moment is Ferry Doedens op vakantie in Azië met zijn vriend Nuno Azevedo, een personal trainer.

Lees meer artikelen over Ferry Doedens

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen