‘Dance Dance Dance wordt The Voice van dansshows’

Het nieuwe RTL 4-programma Dance Dance Dance van producent John de Mol wordt voor het genre dansshows wat The Voice of Holland voor het genre talentenjachten werd. Dat vertelt kandidaat Humberto Tan op Radio 10. Tan is vol van vertrouwen. “Het zou me niet verbazen. Ik denk wel dat dit de dansprogramma’s gaat veranderen, ja. Dat denk ik wel. The Voice heeft talentenprogramma’s veranderd en dit programma gaat dansprogramma’s veranderen.”

Dance Dance Dance heeft ook een competitie-element. “Uiteindelijk wel. De eerste twee uitzendingen niet, maar vanaf aflevering drie valt er iemand af. Er zijn in totaal zes uitzendingen, hoewel ik denk dat er iets meer komen, want er is zo veel materiaal en iedereen ziet zo af.”

Tan is al vier maanden bezig met de voorbereidingen. Hij ziet ‘echt’ af, benadrukt hij. “Soms lijkt het een marteling, in plaats van een danswedstrijd.”

Ik heb deze week heel erg afgezien. Ik vond deze week vreselijk. Ik vond het ook een rotnummer. Die liedjes worden uitgekozen door Timor Steffens. Hij zit ook in de jury. Hij zegt dan: ‘Jij gaat dit doen.’”

Maar het is echt bijzonder. Ik ben blij dat ik meedoe.

De eerste aflevering is op zaterdag 5 september.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen