Babette van Veen keek al jaren geen GTST meer

Babette van Veen heeft jarenlang niet naar Goede Tijden Slechte Tijden omgekeken, tot haar comeback deze zomer. Dat bekent de actrice in weekblad Weekend. Van Veen was compleet afgehaakt bij de soapserie, die bijna elke werkdag het meest bekeken RTL 4-programma is. “Ik heb niet lang over mijn comeback hoeven na te denken. Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik GTST niet echt ben blijven volgen, dus ik heb een flinke inhaalslag moeten maken“, aldus de soapactrice.

Ook op de set was het even wennen. “Jarenlang was GTST het clubje van mij en van collega’s als Isa Hoes, Guusje Nederhorst, Katja Schuurman, Frédérique Huydts, Reinout Oerlemans en Antonie Kamerling. Nu kwam ik in het begin toch als een soort vreemde mevrouw in het al bestaande clubje van de huidige GTST-cast.

Daar zijn van mijn tijd nog maar weinig mensen over. Jette van der Meij, Erik de Vogel, Caroline de Bruijn en Bartho Braat zijn de enigen en daarvan vertrekt Bartho straks ook nog eens.”

Van Veen is sinds deze week weer dagelijks te zien in Goede Tijden Slechte Tijden, dat vanavond zijn grote seizoensfinale beleeft.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen