Albert Verlinde promoot t-shirt zoon Caroline Tensen

Albert Verlinde heeft Bob Wisse, de zoon van Caroline Tensen, een heel item in RTL Boulevard cadeau gedaan. Op de nationale tv mocht hij maandag zijn eigen kledinglijn, die verkrijgbaar is in één winkel, promoten. Dat was te zien op RTL 4. Verlinde was lyrisch over Wisse’s kledinglijn, die bestaat uit één effen shirt dat in vijf kleuren te bestellen is voor 80 euro per stuk. Een saillant detail is dat Verlinde de shirts nooit zal kunnen dragen, omdat Wisse weigert grote maten te produceren.

Wisse, die anderhalf jaar geleden nog 112 kilo woog en sindsdien 35 kilo is afgevallen, wil niet dat dikkerdjes in zijn kleding rondlopen. “Dat is niet iets waarmee wij graag in contact gebracht worden“, aldus de zoon van de Eén tegen 100-ster, die niet groter dan maat L wil gaan.

Ook moeder Caroline Tensen kwam aan het woord in het item. Zij zette haar tot voor kort zwaarlijvige zoon neer als sekssymbool. “Er zijn ontzettend veel jonge vrouwen, maar ook vriendinnen die zeggen: ‘Jeetje, wat ziet die Bob er goed uit.’ Ik snap het ook wel. Ik zou het nooit zomaar zelf zeggen, maar ik moet er wel om lachen.

Na het item stak Verlinde uitgebreid de loftrompet over Tensen en haar zoon. Hij vindt het heel knap dat de KRO-NCRV-ster meedeed aan het item, omdat ze net terug was van vakantie. “Caroline was net terug van vakantie, maar ze wilde er per se bij zijn. Ze had niet eens tijd om de katten op te halen!

Maar Verlinde bewonderde vooral het effen t-shirt van zoon Bob. “Het zijn prachtige shirts. Het kost 80 euro. Ik zat er net aan te voelen en het is topkwaliteit.

Ook zijn deskmaatje Jan Kooijman vindt het een geweldig shirt. “Wat ik heel leuk vind eraan, en dat is hip en van nu, is dat ze wat langer zijn. In de hals staat heel subtiel ‘Beau garcon’.

Verlinde verwees zijn honderdduizenden kijkers uit het hele land naar één winkel in Amsterdam. “Er is één zaak waar je ze kunt kopen, namelijk in de Leidsestraat.

Peter R. de Vries, die ook achter de desk zat bij RTL Boulevard, werd voor het eerst dit seizoen niet om zijn mening gevraagd. Hij heeft een vijandige verhouding met Caroline Tensen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen