‘Albert Verlinde flop van de mediaweek’

Foto: RTLDe Volkskrant heeft Albert Verlinde uitgeroepen tot de flop van de mediaweek. Dat is te lezen in het dagblad. Het is wel heel opvallend dat Verlinde zo mild is voor de drugsverslaafde Ferry Doedens en in Boulevard zelfs hysterisch actievoerde om de soapster te steunen, vindt de krant. “Deze barmhartigheid kwam voort uit het feit dat we ’toch met z’n allen heel erg dol zijn op Ferry’, aldus Albert. Of had Albert ook andere motieven voor deze reiniging van de ziel?

Het antwoord luidt ja. “Nou, Ferry is ook doublure in de musical Grease. En ja, dat is een musical die Albert produceert. Maar daar gaat het niet om, hè. Ferry is gewoon enorm getalenteerd. En Albert? Die is zo soepel en glad dat zijn belangen nog nooit zijn verstrengeld.”

Verlinde probeert zijn kijkers en potentiële musicalbezoekers te beïnvloeden door in RTL Boulevard te suggereren dat ‘heel Nederland dol is op Ferry’ en dat hij ‘massaal gesteund wordt door de kijkers van RTL Boulevard’.

In werkelijkheid ontvangt Doedens erg veel kritiek op het feit dat hij een drugsprobleem heeft, waardoor hij zijn vaste baan bij Goede Tijden Slechte Tijden heeft verloren.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen