Jack van Gelder: ‘Ik zie Wilfred Genee nooit’

Jack van Gelder probeerde vanochtend op 100% NL zijn kinderachtige gedrag tijdens een toevallige ontmoeting met Wilfred Genee te verhullen, maar daar liet de dj van dienst hem niet mee weg komen. Dat was te horen op de radio. Genee onthulde gisteren op 100% NL hoe Van Gelder hem doodzweeg in een Goois restaurant, maar toen de NOS-coryfee gevraagd werd naar zijn verstandhouding met de RTL-ster repte hij daar niet over. “Wij hebben eigenlijk nooit contact met elkaar.”

Van Gelder probeerde voor te doen alsof er niets aan de hand is. “Inmiddels gaan we allemaal denk ik wel goed met elkaar om, met als grote voordeel dat we elkaar eigenlijk nooit zien.

100% NL-dj Lex Gaarthuis wist echter wel beter. Hij confronteerde Van Gelder met hun toevallige restaurantontmoeting. “Ja, klopt“, zei Van Gelder. Op de vraag hoe dat ging, antwoordde hij: “Het ging wel.

Het is algemeen bekend dat Van Gelder niet van Genee houdt. “Het enige is dat zij in hun programma nog wel eens mensen van ons, of mij – hoewel ik de laatste jaren niet meer aan de beurt ben geweest, aanpakken en dan denk ik: ja, waarom?

Er is verder eigenlijk niets mis mee. Soms willen ze wel eens scoren over de rug van één van de mensen aan onze tafel en dat vond ik nooit zo aardig.”

Lees ook: Jack van Gelder keert Wilfred Genee de rug toe (vandaag)

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen