Eva Jinek ruilt bank in voor tafel met stoelen

Eva Jinek heeft haar malle bank ingeruild voor een tafel met stoelen, het traditionele decor voor een talkshow. Dat was maandagavond te zien in de uitzending op NPO 1. Het nieuwe decor van Jinek leverde op sociale media positieve reacties op van kijkers. “Kunnen we het eindelijk over de inhoud hebben…“, twitterde tv-recensent Marcel Peereboom Voller. En ook zangeres Marga Bult had een mening: “Ah, bank weg, toch een tafel! Stuk relaxter voor de studiogasten lijkt me.

Kijker Egbert wordt niet meer afgeleid. “Nu die bank weg is worden we niet meer afgeleid door de benen van Eva en haar puntige schoenen.

Tjitske is het daarmee eens. “Leuke nieuwe setting bij Jinek. Je ziet dat de gasten meer op hun gemak zijn dan op die gekke bank.

Maar Dennis is minder enthousiast. “Ongelooflijk dat een eigenzinnige dame als Jinek zich laat leiden door een mening van andere. Die bank was authentiek, dit is een RTL-decor.

Overigens heeft Jinek in de nieuwe opzet nog wel gesprekjes buiten de tafel om. Die doet ze op haar vertrouwde bank. “Ja, we hebben een tafel vanaf nu… Maar we konden geen afscheid van de bank, dus die staat gewoon in de hoek in de studio“, laat haar redactie weten.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen