Claudia de Breij houdt zomerstop op Twitter

Claudia de Breij stopt voorlopig met twitteren. Dat heeft de VARA-ster bekendgemaakt op Twitter. De Breij twitterde zondag nog dat ze heeft genoten van het ruimtevaartcollege van André Kuipers in het Amsterdamse theater Carré, begeleid door een foto van de twee. Daar moeten haar fans zich voorlopig zoet mee houden. “Dat was dan direct mijn laatste publieke shizzle voor deze zomer! Ben aan het schrijven, spreek u in september. Hartelijk #twexit!“, laat ze weten.

De Breij wil zich volledig concentreren op het schrijven, zonder zich afgeleid te voelen door sociale media. Ze houdt daarom een zomerstop van minstens tweeënhalve maand.

Volgers van De Breij reageren geschrokken. “Echt?! Tot september geen tweets?!“, aldus een geschrokken Johannes. En Johan: “Tot in september, hopelijk mogen we dan weer bij jou!

De Breij haalde onlangs het nieuws toen ze op Twitter verklapte dat Jeroen van der Boom haar helemaal niet heeft benaderd, toen hij er met haar liedje Mag Ik Dan Bij Jou vandoor ging.

Van der Boom twittert nog wel. “Krijg elke dag veel mooie verhalen over de live versie van ‘Mag ik dan bij jou’. Bijzonder dat jullie dit delen“, zei hij vanmorgen nog.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen