Bridget Maasland: ‘Gordon welkom bij SBS’

Bridget Maasland ontvangt Gordon graag als nieuwe collega bij SBS 6. Dat heeft ze gezegd in het radioprogramma Goeiemorgen Lex op 100% NL. Gordon heeft flinke bonje gehad met RTL’s tv-baas Erland Galjaard en heeft hem zelfs gedreigd met een overstap naar SBS 6. “Ik las het in De Telegraaf vanochtend, ja“, zo reageert Maasland. “Iedereen is welkom. Natuurlijk, altijd. Maar ik denk dat het niet zo’n vaart loopt. Gordon kennende is er wel vaker ruzie of een akkefietje.

Maasland, de presentatrice van Shownieuws, wist niets van de ruzie. “Ik had wel eerder gehoord dat Erland überhaupt niet zo blij is met de onsympathieke manier van werken bij RTL, maar ik denk niet dat het specifiek bij Gordon lag.”

Zelf heeft Maasland geen ruzie met Gordon. “Het gaat hartstikke goed. Wij hebben af en toe ook wel eens een vete gehad, want blijkbaar zit dat een beetje in het karakter van Gordon. Dat hoort er ook een beetje bij. Daarom denk ik ook dat je het niet zo zwaar moet opnemen als hij een keer tegen je uitvalt. Je moet het met een korrel zout nemen.”

Gordon is vooral boos omdat Galjaard zijn talkshow Goor Draait Door niet meer zo ziet zitten. Of de show wel bij SBS past, weet Maasland niet. “Dat vind ik lastig. Ik weet de koersen van onze zenders niet zo goed. Daar zijn mensen voor in dienst die dat moeten beslissen en daar over gaan.”

Nóg meer kapiteins op een schip heeft niet zo veel zin. Laat de mensen die daar voor zitten daarover gaan.”

Gordon heeft het voor elkaar gekregen dat RTL 4 toch nog een derde seizoen van Goor Draait Door afneemt. Of daarmee de onenigheid uit de lucht is, is onduidelijk.

Lees ook: Gordon dreigde Erland Galjaard met overstap SBS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen