‘Breng Temptation Island terug op tv!’

Foto: Robert ElsingTv-recensent Gidi Heesakkers van de Volkskrant, die maandagavond belachelijk werd gemaakt in RTL Boulevard, hoopt op een terugkeer van Temptation Island. Dat schrijft ze vandaag in haar column in de krant. Temptation Island was jarenlang te zien op Veronica, onder meer met Tanja Jess als presentatrice. “Tussen Temptation Island en mij was het ooit liefde op het eerste gezicht. Veel heb ik ervoor over om de smakeloze sensatieshow terug op de buis te krijgen.

In zijn ondeugende jaren bracht Veronica zeven seizoenen van het programma op de buis. Jonge koppels gingen voor het oog van de camera de ‘ultieme relatietest’ aan. De heren en dames werden gescheiden en vervolgens omringd met ‘een dozijn camerageile vrijgezellen met weinig kleren aan’.

Af en toe mochten de dames en heren kijken hoe het er aan toe ging bij de ander: liet hij of zij zich verleiden of niet? “Dat was natuurlijk janken voor hen en lachen voor de kijker, gebaat bij zoveel mogelijk liefdesdrama.

Veronica-baas Carter Duong flirtte onlangs met een terugkeer van Temptation Island, dat ooit van de buis is gehaald om van Veronica’s ordinaire imago af te komen.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen