BNN-talent Geraldine in trek bij andere omroepen

Foto: RTLBNN’er Geraldine Kemper is gevraagd om voor een concurrerende omroep te werken. Dat vertelt ze vandaag in het AD. Kemper is in trek in Hilversum. “Ja, ja, absoluut (lacht) maar ik ga écht geen namen noemen. Ik ben nu 6 jaar op tv en dan kunnen ze op een gegeven moment niet meer om je heen. Maar ik zit heel chill bij BNN. Ik word vrijgelaten, ik mag mooie titels presenteren en ze luisteren naar mijn wensen. Ik zou wel gek zijn als ik wegga. Dan moet ik wel een heel bijzonder aanbod krijgen.”

Het tv-talent heeft een nieuw driejarig contract getekend bij BNN. “Ik wil een inhoudelijker programma, een eigen titel over twee, drie jaar. BNN staat daar voor open. Mensen kennen Geraldine nu ook, hebben een idee bij me als ze me zien.

Kemper heeft een aantal voorbeelden in Hilversum. “Sophie Hilbrand vind ik echt heel goed. En Linda de Mol, wat zij allemaal heeft neergezet. Programma’s, haar blad, hoe zij presteert: echt genius.

Of zij hen achterna gaat, weet Kemper niet. Soms is ze bang voor een tv-exit. “Ik denk door het succes soms wel: wat als dit allemaal wegvalt? Wat moet ik dan doen?

Ik heb wel een naam opgebouwd en ik geloof niet dat je van de ene op de andere dag niet meer in bent, maar het kan wel veel minder worden.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen