RTL 4 heeft geen plek voor Carlo en Irene

Foto: RTLRTL 4 heeft voorlopig geen plek voor een nieuw programma met Carlo Boszhard en Irene Moors. Dat zei de presentatrice maandagavond in RTL Late Night. Het duo heeft nog één Life 4 You te gaan en dan zit het erop. Ze gaan graag met elkaar verder, maar daar is vooralsnog geen ruimte voor. “De bedoeling was dat wij een doorstart zouden maken in een ander project. Daar is nu nog even geen ruimte voor binnen RTL, vanwege alle successen en iedereen die bij deze zender hoort.”

Het is even geparkeerd, aldus Moors. “Ik denk ook dat het goed is dat we even niets samen doen. En als wij terugkomen, vinden mensen het weer enorm gezellig. Het is het einde van de zondagmiddag, maar nog niet van Carlo en Irene. Wij zijn echt nog wel van plan om met een nieuw project terug te komen.”

Moors benadrukt dat ze niet stopt omdat ze de samenwerking met Boszhard zat zou zijn. “Ik heb alleen maar gezegd dat ik niet meer 40 weekenden achter elkaar wil werken. Ik wil doordeweeks een baan. Daar ben ik ook heel druk mee bezig.

Boszhard gaat mogelijk alleen verder op de zondagmiddag. “Er zijn gesprekken over zondag“, zei de presentator. “RTL heeft daar natuurlijk een fantastisch tijdstip. Het zou kunnen dat ik doorga. Er wordt over gesproken, maar er is niets definitief. Ik zou het wel willen. Ik zie wel mogelijkheden. Ik hoop ook dat RTL het wil.

De een-na-laatste Life 4 You trok zondag nog geen 400.000 kijkers. “Kijkcijfers hebben bij ons totaal niets te maken met hoe leuk onze gasten wel niet waren“, aldus Moors. “Het gaat er bij ons om over er sport tegenover staat of dat de zon schijnt. Als dat niet zo was, dan waren ze wat hoger.”

Toch ziet ook Moors een trend. “Jongeren kijken helemaal niet meer op vaste tijden zomaar televisie. Het was nu nog echt een goed programma, waar nog steeds over gepraat werd en goed naar gekeken werd. Ik dacht: het is goed zo, het is mooi geweest.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen