Rick, Marijke en K3 in een-na-laatste Life 4 You

De een-na-laatste aflevering van Carlo & Irene: Life 4 You staat zondag compleet in het teken van gasten die, net als Carlo Boszhard en Irene Moors, het roer radicaal omgooien. Dat heeft RTL 4 laten weten. Eén van hen is Rick Nieman. “Hij heeft vrijdag zijn allerlaatste werkdag bij het Half Acht Nieuws en komt in Life 4 You vertellen hoeveel hij van zijn eerste vrije weekend geniet. Zijn RTL Nieuws-collega Jan de Hoop schuift ook aan, omdat hij stiekem ook wel eens aan stoppen denkt.

Ook de dames van K3 maken binnenkort een ommezwaai. Karen, Kristel en Josje komen kletsen over de zoektocht naar hun drie vervangsters en zingen hun afscheidssingle K3 Loves You.

Marijke Helwegen is een vriendin van de show en mag daarom vlak voor het einde niet ontbreken. Deze schoonheidskoningin is al een YouTube-sensatie en kan binnenkort ook rapper aan haar CV toevoegen. In Life 4 You primeurt ze haar botox-rap.

De mannen van Chef’Special komen vertellen hoe ze Amerika willen veroveren en zingen speciaal voor hun grootste fan Irene een speciale versie van ‘In Your Arms’.

Tot slot bezingt Barbara Straathof voor de laatste keer het nieuws van de week en spelen Carlo en Irene hun allerlaatste Doordraaishow.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen