Quinty houdt net als Nelleke en Rick afscheidsspeech

Foto: RTLNa de afscheidsspeech van Nelleke van der Krogt woensdagavond in Tussen Kunst en Kitsch en die van Rick Nieman vanavond in RTL Nieuws, pakt ook Quinty Trustfull zaterdag haar moment in haar laatste Eigen Huis & Tuin. Dat vertelt de presentatrice in 100% NL. RTL gaf Trustfull toestemming voor een speech. “Ik mocht echt vanuit RTL afscheid van de kijker nemen. Ze zeiden: ‘Je hebt zo veel betekend voor het programma, dus dat mag je doen.’ Dat vond ik echt te gek.”

Het is een uitgebreid dankwoord geworden. “Ik heb wel even de kijker echt toegesproken. Als je het zeven jaar doet, is een programma zo eigen geworden. We hebben ook een heel vaste kijkersgroep, die erbij hoort. Ik vond het netjes en fijn om onze kijkers even toe te spreken. Dat mocht van RTL.

Na al die jaren is het klussen en tuinieren voorbij voor Trustfull. “Dat is inderdaad best gek, maar het is al een tijdje geleden opgenomen. Ik ben wel heel benieuwd naar de uitzending. Ik heb gehoord dat het heel leuk is.”

Vanavond hebben we de wrap. Dat is het eindfeestje met elkaar. Ik denk dat dat vooral voor mij pittig gaat worden. Ik heb gehoord dat ze filmpjes voor me hebben gemaakt en speeches hebben. Ik denk dat ik echt alleen maar ga huilen en gin tonics ga drinken.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen