Publieksjury gezocht voor familieshow K3 zoekt K3

SBS 6 is voor zijn grote tv-show K3 Zoekt K3 op zoek naar een publieksjury, die samen met K3-sterren Karen, Kristel en Josje zal bepalen wie hun opvolgers worden. Dat heeft de tv-zender vandaag bekendgemaakt. De jury zal bestaan uit vier groepen: kinderen, moeders, vaders en grootouders. “We vinden het super dat we bij de selecties hulp zullen krijgen van een publieksjury. Het is erg belangrijk voor ons om te horen wat er leeft bij de kinderen, maar zeker ook bij de mama’s, papa’s en grootouders.”

De zangeressen van K3 vervolgen: “We hopen heel erg dat er heel wat mensen zijn die K3 net als wij een warm hart toedragen, en die ook hun mening willen laten horen. Ons publiek heeft voor ons altijd op de eerste plaats gestaan, dus hun stem is wel degelijk belangrijk voor ons.”

En aangezien de mama’s, papa’s en grootouders uiteraard ook vaak mee luisteren naar onze muziek en steevast present zijn op onze shows, lijkt het ons erg logisch dat ook zij hun inbreng hebben. We zijn alvast heel erg benieuwd naar de reacties!

SBS 6 roept K3-fans, ouders en grootouders op om zich kandidaat te stellen voor deze publieksjury. Inschrijven kan tot en met 31 mei via de website van SBS 6.

K3 Zoekt K3, dat SBS 6 in samenwerking met het Vlaamse VTM maakt, begin in augustus op SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen