Privéleven Jamai krijgt boost door tv-werk

Foto: William RuttenNu Jamai Loman zijn theaterwerk voorlopig heeft ingeruild voor tv-werk, heeft hij veel meer tijd voor zijn privéleven. Dat vertelt de Idols-winnaar, die momenteel Echt Waar presenteert op RTL 4, in weekblad Privé. Werken bij de televisie brengt volgens Loman veel meer vrije tijd met zich mee. “Het is nog steeds hard aanpoten, maar ik heb nu eindelijk weer de mogelijkheid om in de avond met vrienden af te spreken. Ik heb dat zo gemist. Of lekker uitgebreid tv-series kijken.”

Tien jaar lang stond Loman in het theater. “Dat heeft mijn privéleven behoorlijk veranderd. Ineens zat ik in een strak stramien met zeven shows per week en geen tijd meer om ’s avonds met vrienden op stap te gaan.

Alleen op zondagavond dronk hij een borrel in de kroeg. “Om op mijn vrije maandag mijn wasjes te draaien. Op dinsdag begon het hele circus vervolgens opnieuw.”

Toch heeft hij geen spijt. “Daar had ik natuurlijk wél zelf voor gekozen, het was tegelijk een droom die in vervulling ging. Ik heb in zo veel mooie producties mogen staan en mijn jaren in het theater hebben me gevormd tot wie ik nu ben.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen